Moni lukija on saattanut hämmästellä kun blogiin ei pääse tai kun pääseen niin ei näy kuvia. Vika ei ole teidän koneessa, kuten jotkut ovat luulleet vaan Vuodatuksen palvelimella. Vuodatuksen blogeihin on kohdistunu suuren suuri onnettomuus. Vuodesta 2009 jälkeen julkaistut kuvat ovat hävinneet bittiavaruuteen eli niitä ei tulla näkemään blogeissa. :( Tämä jos joku raivostuttaa niin paljon!! Kolmen vuoden bloggailu on kadonnut.
Jos jotain hyvää haluaa tästä hakea niin onneksi reseptit ovat tallessa!! Mietin tässä mitä teen seuraavaksi..?? Bloggailu on jo niin osa minua että olisi outoa jättää se kokonaan. Yksi vaihtoehto olisi perustaa uusi blogi esim. bloggeriin. Se vaatii taas aikaa ja opettelua uuden blogin perustaminen. Aika näyttää mitä tuleman pitää.

Vuodatuksen eilen ilmoittama viesti facebookissa:

Tilannepäivitys #5: Nyt alkaisi näyttää siltä, että huomenna päästään vihdoinkin takaisin linjoille. Tänään vielä tarkistellaan juttuja ja lämmitellään systeemejä huomista varten. 

Huonot uutiset ovatkin sitten huonoja. Datanpalautusfirmalta tuli tieto, että kuvapalvelimen kovalevy on täysin menetetty. Saatavilla on vain epäsynkassa olleen kakkoskovalevyn kuvat sekä kaapista löytyneen vanhan backup-kovalevyn kuvat. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet (aikaisemmin mainittu puolitoista vuotta oli virheellinen tieto).

Ne käyttäjät, jotka ovat ostaneet lisätilaa kuville ja joita tämä koskee saavat myöhemmin lisäinfoa sähköpostiin, kunhan saamme selville, millaista hyvitystä meidän on tästä mahdollista antaa.

Olemme äärimmäisen pahoillamme tapahtuneesta.