Häihin sain tehdä myös pieniä suklaaleivoksia. Pohjana murokuppi. Murokupin päällä vähän punaherukka-vadelmahilloa ja sitten päälle pursotin suklaamoussea.
Suklaamousse
1,4l kermaa
600g Sunnuntain vanilja rahkavalmiste
800g tummaa suklaata
sokeria
Sulata suklaa. Vaahdota kerma. Laita rahkavalmiste kulhoon ja pehmitä sitä sekoittamalla. Lisää jäähtynyt suklaa ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Lisää sokeria tarpeen mukaan. Liivatetta tähän ei tarvita ollenkaan, koska tumma suklaa toimii "liivatteena". Annoksesta tulee n. 140-150 pientä leivosta.
Murokuppien ohje löytyy blogistani, leivokset katergoriasta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.