Todella upea viikonvaihde Englannissa takana. Sain olla mukana Farnhamissa järjestettävillä Squires Kitchenin messuilla. Siellä sai ihastella toinen toistaan upeampia kakkuja, koristeita, suklaatöitä, sokeritöitä yms. Kuvia tuli otettua monta sataa, joten teidän ihasteltavaksi pystyn laittamaan vain murto-osan kuvista. Jokaisesta kakusta kun piti saada otettua kuva, sekä myös kaikista kivoista koristeiden yksityiskohdista täytyi saada kuva, jotta niistä voisi ottaa oppia myöhemmin. Hääkakkuhuoneeseen kun astui, niin ei voinut uskoa todeksi millaisia kakkuja siellä oli, ihan uskomattoman kauniita!!

 

Tässä kolmikerroksisessa hääkakussa on koko suku päässyt kakun päälle.

Tässä yksi nurkka kuvattu hääkakkuhuoneesta. Kakkuja siis riitti ja uskomattoman kauniita kukkakoristeita!

Cupcakes huoneesta otettu kuva. Malleja löytyi jokaiseen makuun.

Tämä kakku oli yksi upeimmista. Pikeeritaidetta parhaimmillaan. Kakkua kun tarkasteli lähempää niin ei voinut uskoa todeksi, että koristeet on todellakin spritsattu pikeerillä.

Suklaahuoneesta...

Tämän kakun teossa on tarvittu näppäriä sormia, että on saanut tehtyä kaikki koristeet. Kakku oli nimittäin vain n.20 cm korkea.

Kakkujen koristeiksi oli tehty todella upeita kukkia.

Kävimme myös Squires Kitchenin myymälässä, jossa sai vielä täydentää tarvikevarastoa. Suurimman osan ostoista tein messuilla, jossa oli myytävänä monenlaisia tarvikkeita, edulliseen hintaan. Kaikkea olisi halunnut ostaa mutta jossain vaiheessa piti laittaa rahapussi kiinni, muuten olisi ollut kohta tili tyhjä.

Lauantaina ja sunnuntaina ehdimme myös ihastella Lontoon nähtävyyksiä sekä shoppailla. Nähtävää olisi riittänyt monelle päivälle, mutta nyt täytyi tällä kertaa tehdä pintaraapaisu nähtävyyksistä.

Kiitos kaikille matkaseuralaisille, olihan meillä mahtava reissu!!