Viikonloppuna sain olla viettämässä ystäväni kauniita häitä! Sinne oli ilo tehdä muutamia leivonnaisia, joista yhdet oli nämä murokuppiin valmistetut leivokset. Morsian valmisti murokupit valmiiksi, joten minulle jäi moussen valmistus ja pursotus sekä koristelu, jossa morsian oli suurena apuna valkosuklaalehtien valmistuksessa. Tuorejuusto-kermapohjainen mousse, jossa vadelma- ja karhunvatukkapyrettä. Kehittelin ohjeen tähän mousseen, mutta ohje on niin iso että harva alkaa tekemään 160 leivosta kerralla.  Leivokset koristelin karhunvatukoilla ja valkosuklaalehdillä. Leivokset laitettiin kauniisti esille ison peilin päälle.

 

Juhliin teimme myös passion-suklaamoussekakkuja. Morsiamen kanssa vietettiin yksi ilta mukava ilta ja tehtiin moussekakut pakastimeen odottamaan juhlia. Kuorrutin kakut suklaaganachella häitä edeltävänä päivänä ja aamulla kävin sitten koristelemassa kakut passionhedelmällä, punaherukkatertuilla ja suklaasikareilla.

Valitettavasti olin niin huono kuvaaja tilaisuudessa että minulla ei ole parempia kuvia kakuista. Harmittaa kun kuvat olivat niin pahasti epäonnistuneet.