Usein on kysytty että meneekö minulla koskaan mikään pieleen leivonnassa? Totta totisesti menee, kuten kuvasta näkyy!! Töistä kotiin tullessa tuntui että voisi nukkua vaikka koko illan mutta sille ajatukselle en kuitenkaan antanut sijaa. Päätin alkaa testaamaan suklaista creme bruleeta, ajatuksena tehdä siitä hyydykekakun tapainen, marenki pohjalla. Tuote oli siis sellaista valmista, joka kuumennetaan 85 asteeseen, kaadetaan vuokaan ja hyydytetään. Keitin 85 asteeseen, kaadoin vuokaan...vuoan pohja/reuna pettää... vuoka pöydän reunalla...juokseva, kuuma massa alkaa valumaan pitkin lattiaa, pöytää, kättä...Sotku oli melkoinen kun yritin saada vuoan äkkiä heitettyä tiskialtaaseen että ei ihan koko litra olisi lattialla. Kuvassa ei siis näy läheskään koko sotku. :)

No, mitä hyvää tästä? Kyseinen matto on pitänyt pestä jo aikoja sitten mutta en ole saanut aikaiseksi, joten nyt se lähti pesuun. Tuli siivottua paremmin alaseiniä. :)

Mitä huonoa? En saanut maista minulle uutta tuotetta, koska ne oli siellä lattialla ja tistialtaassa... käsi hellänä kuumasta massasta...

Minä luulen ja uskon että vaikka olisi kuinka mestari leipomaan niin kaikilla menee joskus pieleen, joten ei hätää jos tällaisella kokeilijalla menee myös pieleen. :D Mutta taidan kuitenkin pysyä tämän illan keittiön puolelta pois... ;)