Tasan kuukauden päästä 28.9. bloggausta on tullut harrastettua 4-vuotta. Huh, pitkä aika mutta sinä aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Paljon on tullut opittua erilaista leivonnasta, itse oppien, koulussa sekä työssä. Konditoria-ala on vienyt minut ihan täysin mukanaan. Neljän vuoden aikana olen saanut useita "blogiystäviä", joiden kanssa on mukava vaihtaa kuulumisia ja oppeja.

Silloin tällöin käy mielessä että kuinka kauan blogia pidän ja että saako blogistani lukija mitään ideoita mukaansa. Pari viikkoa sitten kun blogini oli vajaa viikon pois käytöstä verkkotunnuksen umpeutumisen vuoksi, huomasi että taidan olla jonkin verran riippuvainen blogistani. :)  Kaikki ohjeeni ovat täällä ja blogini kuuluu lähes päivittäiseen elämääni. Tällä hetkellä taas tuntuu siltä että blogipäivitykset jatkuvat ilman päättymispäivämäärää. :)

Sivuilla käy hurjan paljon lukijoita päivän aikana, vaikka kommenteissa sitä ei huomaa. Nyt, juuri Sinä, joka luet tätä päivitystä, jätä kommentti. Olisi hirmu kiva tietää, että mikä sai sinut tulemaan blogiini. Etsitkö jotain tiettyä juttua, tulitko muuten vain, tulitko hakemaan ideoita, mitä vai tulitko sattumalta? Haluaisitko kirjoitusta jostain tietystä asiasta / tekniikasta / raaka-aineesta tms. Jätä jotain merkkiä itsestäsi. Tällä merkillä osallistut arvontaan, joka suoritetaan 25.9.2011 klo.22.00. 1 kommentti / lukija. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajaan helposti yhteyden (sähköpostiosoite ei näy kuin minulle vain). Palkinnoksi keksin jonkin kivan leivontaan liittyvän palkinnon.

Nyt rohkeasti kaikki mukaan ja näpyttelemään kommenttia tähän kirjoitukseen!! :D Jos et halua osallistua arvontaan niin kirjoita siitä kommenttiin. Voit muuten vain antaa palautetta. Ja tutut ja sukulaiset, tiedän että tekin käytte täällä kurkkimassa, joten jättäkää merkkiä siitä! ;)

Edit. 28.8.

Lisäyksenä että kaikki anonyyminä kirjoitetut kommentit tulen poistamaan arvonnasta. Ja sinulle joka kirjoitit seuraavan anonyymikommentin

Anonyymi kirjoitti 28.08.2011 - 10:51

Usein olen kommentoinut blogiasi, mutta koskaan ei ole tullut vastakommenttia sinulta joten miksi vaivautuisin? Onko vähän noussut päähän kondiittorilla? 
 
Voin vastata sinulle että ei, ei todellakaan ole noussut päähän tämä. Lähinnä huvittaa kommenttisi!! Olisit jättänyt blogisi osoitteen niin voisin tulla kommentoimaan.