Siskolleni piti saada nopeasti tehtyä joku kakku, joten tämä on sitten tehty aineista mitä kaapista löytyi. Koristelu ei sitten oikein miellytä mua, mutta on sellainen kuin on. Reunat olisi voinut tehdä erilailla...
Pohja:
200g piparkakkuja
60g voita
Täyte:
4 dl kermaa
1 prk rahkavalmistetta (tuorejuuston kaltainen)
1½ dl maustamatonta jogurttia
400g polkasuklaata (2 levyä)
½ dl sokeria
4 liivatetta
Koristelu:
suklaatransferilla tehdyt valkosuklaareunat, piparitryffeleitä, valkosuklaata, valkoisia helmiä
Purskaa piparit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele irtopohjavuoan pohjalle (halk. 24cm)
Vaahdota kerma. Sulata suklaa. Sekoita keskenään rahkavalmiste, jogurtti, sokeri. Sekoita jäähtynyt suklaa jogurttiseoksen sekaan. Sulata kylmässä vedessä pehmenneet liivatelehdet n. 3rkl kiehuvaan veteen. Sekoita suklaan-jogurttieseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi kermavaahto. Sekoita tasaiseksi ja kaada piparipohjan päälle. Laitan jääkaappiin 3-4 tunniksi tai pakastimeen. Koristele.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.