Viikonlopusta tai oikeastaan koko viime viikosta selvitty "hengissä". wink Hommaa oli joka lähtöön. Viikonloppu meni juhliessa siskoni yo-juhlia. Sinne sain muutamia leivonnaisia tehdä. 

Tein juhliin valkosuklaa-sitruunaleivoksia. Valkosuklaamoussen sisällä on sitruunamoussesta tehty täytenappi. Pinnalla sitruunan makuinen pintahyytelö. Koristeena kreemilehti ja sokerimassasta tehty omenankukka. Omenankukkien väri tummui tosi paljon kun olivat kylmässä, joten näyttävät hyvin punaisilta. Näiden leivosten kohdalla kävi niin kuin valitettavan usein käy eli kirjoitan ohjetta tehdessä ja sitten huomaan paperilappusen kadonneen jonnekki kun sitä tarvitsisin. Ohje oli iso koska tein noin 110 leivosta. Jos löydän ohjeen niin voin sen sitten rustata tänne.Tässä muita tarjottavia. Täytekakusta ei tullut sen parempaa kuvaa otettua. Jospa saisin paremman kuvan myöhemmin. Kakkuihin laitoin täytteeksi juhlittavan toiveesta itse keitettyä mansikkahilloa, tuoreita mansikoita, banaania ja kermaa. Kuorrutus kermaa, pinta sokerimassaa. Koristeet sokerimassaa.Keltaisissa macaroneissa täytteenä passionganache ja vihreissä minttutäyte (After Eight).

Tarjolla oli myös äidin tekemään huippuhyvää pullakranssia, Nina Lincolnin suklaakakkua, ylioppilaspikkuleipiä.sekä lapsille että lapsenmielisille cake popseja. smiley