Marenkeja tein ihan uudenlaisella ohjeella, tai en ole itse aimmin tehny tällaisella ohjeella.
4 valkuaista
1½ dl hienoa sokeria (125g)
1 3/4 dl tomusokeria (100g)
1/4 dl perunajauhoja (15g)
10 tippaa mansikka-aromia
punaista elintarvikeväriä
Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää vatkaten1 dl hienoa sokeria. Lisää loppu hieno sokeri tomusokerin kanssa vaahtoon. Lisää lopuksi perunajauhot. Mausta aromilla ja värjää halutun väriseksi.
Marenkeja paistoin 75 asteessa n.6h (annoin olla yön yli uunissa). Uunin luukun väliin on hyvä jättää esim.lusikka, jotta uunissa oleva kosteus pääsee pois.
Annoksesta tuli n.90 sydäntä. Sydämet pursotin ruusunterälehtityllalla.
maanantai, 9. kesäkuu 2008
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.