Näistä piti alunperin tulla kaikkea muuta kuin näitä. Kerrankin aloin tekemään ihan ohjeen mukaan, ohje nimellä minttutangot tms. Valmistin massan ja aloin pursottamaan mutta siitähän ei tullut yhtään mitään kun oikea käsi meinaa ihan väkisillä sanoa yhteistyösopimuksen irti.  Pursottaminen piti siis unohtaa. Laitoin pikkuleipämassan vähäksi aikaa jääkaappiin kovettumaan ja pyöritin sitten siitä palloja, joita vähän litistin ennen uuniin laittoa. Kun sitten maistelin paistettuja pikkuleipiä niin ei ne maistunut yhtään hyvälle. Minttu ei maistunut juuri yhtään vaikka sitä menikin vähän enemmän mitä ohjeessa sanottiin. Jotain koristetta täytyi siis keksiä päälle. Sulatin sitten suklaata, jota sivelin päälle ja sitten dippasin vielä Wiener nougat rouheessa.

Miksi hyvät pikkuleipäohjeet ovat aina hukassa?? Aina kun juhlia järjestää niin suurin homma on löytää pikkuleipäresepti, jolla tulisi hyviä. Löytyykö sinun laatikosta tai vihosta hyvä pikkuleipäresepti? Jos löytyy niin otan niitä ilomielin vastaan! Parhaimman reseptin lähettäjälle on luvassa pieni yllätys.

175g margariinia / voita

2 dl sokeria

1 kananmuna

2 tippaa minttuaromia

1 dl perunajauhoja

3½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Päälle:

100g suklaata

½ pss Wiener nougat rouhetta

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna koko ajan vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää minttuaromi ja jauhoseos massaan. Pursota massa ja pyöritä palloiksi kuten minä. Paista 200 asteessa 7-8 min.