Tuli taasen tehtyä marmeladeja. Keltaiset ovat appelsiini-tyrnin ja punaiset karpalo-mansikan makuisia. Kuvassa keltaisia marmeladeja ei ole vielä sokeroitu. Laitan ohjetta myöhemmin...
Meinasipa ohjeen laittaminen unohtua. Tässä se olisi...

½ l   vettä
15g   agaria (apteekista)
6 dl   sokeria

Keitä 40 min.

1½ dl   marja- /hedelmäsosetta tms.
1 tl   sitruunahappoa


Keitä vettä, sokeria ja agaria hiljalleen n.40 min. Jäähdytä. Lisää sose ja sitruunahappo. Kaada seos laakealle vadille. Anna hyytyä viileässä, leikkaa paloiksi tai käytä pientä muottia. Anna marmeladien kuivua huoneenlämmössä n. vuorokausi (kääntele välillä että kuivuu joka puolelta). Sokeroi. Säilytä marmeladit tiiviissä astiassa. Marmeladit säilyvät n.2 viikkoa.



Punaisiin marmeladeihin käytin karpalomehua ja mansikkasosetta. Käytin siis veden tilalla tuota mehua.
Keltaisissa marmeladeissa käytin tyrni-appelsiinimehua. Lisäsin vähän keltaista väriainetta, jotta sain marmeladeista kunnon keltaisia.  Jos pakastimessasi on tyrnejä niin soseuta niitä sekaan...:)