Rasia ja ruusut on muotoiltu muotoiltavasta suklaamassasta.
Kirjoitan muotoiltavan suklaamassa ohjeen, jos joku haluaa kokeilla sitä. Näitä suklaamassaohjeita on paljon erilaisia, tämä ohje on kopioitu suoraan Intohimona suklaa-kirjasta.
15g sokeria
10g vettä
200g tummaa suklaata
60g glukoosia tai hunajaa (ei juoksevaa!)
1. sekoita sokeri ja vesi pienessä kattilassa, kiehauta ja anna jäähtyä.
2. Sulata suklaa mikrossa. Suklaa saa kuumentua 55-asteiseksi.
3. Sekoita suklaa sokeriliuoksen ja glukoosin tai hunajan kanssa.
4. Lusikoi seos muovipussiin ja laita viileään noin tunniksi.
Vaivaa suklaamassaa hetki käsin ja muotoile siitä esim. ruusuja.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.