Tätä kakkua tarjoiltiin myös valmistujaisissa. Koristeena on kermasta pursotettuja ruusuja (kerman värjäsin kaakaojauheella), viinimarjan lehtiä, hopeakuulia sekä pronssi"hilettä"
Nyt löytyi kakun ohje, joten tässäpä se olisi
pohja:
250g suklaarusinoita
100g pähkinärouhetta
1.täyte:
200g tumma suklaata, sulata
2 valkuaista, vaahdota
2 dl kermaa, vaahdota
3 liivatetta
200 tuorejuustoa tms.
2 keltuaista
2 tl vaniljasokeria
1 dl sokeria
Vatkaa keltuaiset ja sokerit.
2.täyte:
2 liivatetta
2 valkuaista, vaahdota
1 dl sokeria
1 rkl vanilliinisokeria
3 dl kermaa, vaahdota
150 g valkosuklaata, sulata
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.