5 kananmunaa
5 dl sokeria
4½ dl vehnäjauhoja
1 dl suklaarouhetta
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
100g voita / margariinia
1 1/4 dl vettä/ maitoa
1/4 dl hasselpähkinäsiirappia tai vettä
Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kiehauta voi ja vesi kattilassa. Lisää sokeri-munavaahtoon kuivat aineet ja vesi-voiseos. Paista 200 asteessa n.20 min.
Kuorrutus:
200g Geisha suklaata
2 tl öljyä
Wiener nougat rouhetta
Sulata suklaa ja lisää sekaa öljy. Levitä seos jäähtyneen pohjan päälle. Ripottele pinnalle Wiener nougat rouhetta.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.