En kyllä muista että milloin olen leiponut viimeksi pullaa, täytyy tunnustaa.  Ulkona oli niin harmaata että oli hyvää aikaa leipoa. Näitä pusupullia tuli leivottua usein silloin monta, monta vuotta sitten ammattikoulussa. 

Pusupullat tehdään perus pullataikinasta. ½ litran taikinasta tulee 30 pullaa.

Leivo kohonneesta pullataikinasta pyöreitä pullia. Kauli pyöreä pulla soikeaksi, niin että päädyt jäävät paksummaksi. Laita paistonkestävää hilloa kaulitun palan yläosaan. Taita toinen puoli päälle niin että saat puolikuun muotoisen leivonnaisen. Ummista pullat painamalla sormilla tai laitasen reunalla n.1cm päästä kaarevasta reunasta. Anna pullien kohota pellillä. Paista voitelemattomat pusut 225 asteessa 10-12 min.

Voitele paistuneiden, kuumien pullien puolipyöreät reunat voisulalla ja kasta sitten sokeriin.