Siskollani oli viime lauantaina häät. Tässä jotain kuvia ja ohjeita tarjoiluista. Leivoksen koko oli n. 5x5cm



Pohjana 3 munan suklaakääretorttupohja

Suklaamousse:
3 dl     kermaa
1 prk   mascarponejuustoa (225g)
3        liivatetta
120g   tummaa suklaata
½ dl    sokeria
          vaniljasokeria
Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa. Sekoita marcarponejuuston sekaan sokeri, sulatettu ja jäähdytetty suklaa. Sulata liivatelehdet pieneen tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana suklaa-juustomassan sekaan. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada massa pohjan päälle ja anna hyytyä n.2h.


Passionmousse:
2 dl    kermaa
100g  passionpyrettä (ostin tukusta, myytiin pakasteena)
2       liivatetta
½ dl   sokeria
        vaniljasokeria

Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahdon joukkoon sokeri, pyre ja sulatetut liivatelehdet. Kaada hyytyneen suklaamoussen päälle. Tasoita pinta. Anna hyytyä kylmässä n.2 h. Leikkaa leivoksiksi ja koristele.