Pohjana ohut kääretorttupohja.
Täyte:
5 dl    kermaa
500g  omenapalamarmeladia (laitoin omenasosetta+kuutioitua omenaa, pehmensin
         kuutioita keittämällä)
500g vaniljakiisseliä
1 tl     kanelia
7 kpl liivatetta

         
sokeria tarvittaessa

Sekoita kaneli omenoiden sekaan. Lisää joukkoon jäähtynyt vaniljakiisseli ja vaahdotettu kerma. Lisää lopuksi sulatetut liivatelehdet (liota ensin liivatelehtiä kylmässä vedessä n.10 min., tämän jälkeen purista ylimääräinen vesi pois ja lisää tilkka kuumaa vettä). Sekoita tasaiseksi massaksi.

Vaniljakiisseli:
4 dl   maitoa
110g   sokeria
60g   tärkkelystä (ohrakasta)
80g   kananmuna
80g   voita
         vaniljasokeria

Sekoita sokeri, tärkkelys ja kananmunat. Kiehauta maito ja lisää edellinen munaseos maitoon. Sekoita niin kauan, että seoksesta tulee paksua. Lisää vaniljasokeri.