Näin kesän odotuksen aikaan ajattelin laittaa arvonnan pystyyn. Kävijöitä sivuillani on taas ollut hurjan paljon! Uusi tasaluku pyörähti taasen esiin muutamassa kuukaudessa. Kiitos kaikille ja ennen kaikkea heille, jotka jättävät jälkensä blogiini kommentoimalla. Mukavat kommentit tuovat lisää innostusta tähän mahtavaan blogiharrastukseen!

Täällä etelässä valkovuokot kukkivat kauniisti ja nurmikot vihertävät. Tuntuu välillä jo ihan kesältä! Lämpöä kaipais vielä vähän enemmän.

Jätä kommenttia tähän postaukseen niin osallistut arvontaan. Yksi kommentti / hlö. Muista jättää myös sähköpostiosoite niin saan voittajaan yhteyden (ilman sähköpostiosoitetta jätetty kommentti poistetaan. Osoite näkyy vain minulle). Osallistumisaika loppuu 23.5.10. Palkinto liittyy luonnollisesti leivontaan! 

 

Edit. 23.5. klo.22.10

Arvonta on suoritettu. Arvontaan osallistui kaikkiaan 243 kommenttia, lämmin kiitos kaikille!! Arvonnan suoritin arpakoneella, joka arpoi voittajaksi nro.63 eli Isan Namnami-blogista! Onnitelut Isalle!! Voittajalle laitoin mailia jotta saan pienen paketin lähetettyä. Oli tosi mukava lukea kirjoituksianne! Monta kirjoitusta voisin laittaa tähän esille, mutta Satu kirjoitti niin piristävän runon että se on ihan pakko tähän laittaa! 

Hyvää kesää!
Nauti uusia perunoita ja voita
mansikoita ja makkaroita,
Tee saunaan tuore vasta
varpaat veteen kasta,
Hakkaa liiteriin halkoja
oio nurmikolla jalkoja,
Ihastele poutapilviä
siristele auringossa silmiä,
Haista kesän tuoksut
unohda turhat juoksut,
Muista paljon lekotella
laiturilla elämää hekotella,
Mieti kivoja juttuja
tapaa ystäviä ja tuttuja,
Älä murehdi ötököitä
vietä rauhallisia kesäöitä !