Konvehtien valmistupostauksen yhteydessä mainitsin, että kirjoittelen myöhemmin siitä mitä teen konvehtien teosta ylijääneelle temperoidulle suklaalle. Tässä olisi siitä tietoa. Temperoitu suklaa on hyvää koristeiden valmistukseen. Kun suklaa on oikein temperoitu, silloin mm. koristeet säilyvät huoneenlämmössä ja niistä tulee kestäviä. Suklaasta tein

...suklaasikareita. Näitä käytin häiden passion-suklaakakkujen koristelussa.

...suklaaviuhkoja. Näistä muutama pääsi leivosten koristeeksi.

...eri kokoisia, epämääräisen muotoisia rullia...

Yhteen kuppiin kerty sitten sekalaista, ei niin onnistuneita yksilöitä.

Ylimmässä kuvassa on oikeassa alalaidassa vielä yksi lasikulho, jossa on loppu suklaa, eli ei kovin paljoa jäänyt. Tämän voi sitten käyttää sulatettuna leivontaan.