Tässä helposti muistettava pannarin ohje (ainemäärä on aina puolet edellisestä määrästä)
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
100g margariinia (laitan yleensä vain 50g)
suolaa
keskiviikko, 9. huhtikuu 2008
keskiviikko, 9. huhtikuu 2008
Tässä helposti muistettava pannarin ohje (ainemäärä on aina puolet edellisestä määrästä)
8 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
100g margariinia (laitan yleensä vain 50g)
suolaa
Kakkujen ja leivosten valmistusta työssä ja vapaa-aikana. Se mistä tykkää, sitä voi tehdä milloin vain. Blogin pitäminen on innostanut kokeilemaan kaikkea uutta ja joskus vähän erilaisempaa leivonnaista tai koristetta. Innostus kasvoi niin paljon että jatkoin opiskeluja ja suoritin kondiittorin ammattitutkinnon vuonna 2009. Kommentit ilahduttavat aina, joten jätä jälkesi kommenttilaatikkoon ja tule pian uudelleen!
Yhteydenotot:
kermaruusu @ gmail . com
Vantaa
KUVAT OVAT MINUN, JOTEN ETHÄN KOPIOI NIITÄ ILMAN LUPAA!!
Arvonta Gluteenittomat leivonnaiset Hyydytetyt kakut Jäädykkeet Karkit ja konvehdit Koulu Leivokset Makeat piirakat Marsipaani- ja sokerimassakoristeet Pienet suolaiset Pikeerikoristeet Pikkuleivät Piparityöt Pullat Sly Sokerikoristeet Suklaakoristeet Suolaiset piirakat Tarvikkeet Täytekakut Täytekakut: kihlajaiset, häät Täytekakut: ristiäiset Täytekakut: suklaa Täytekakut: syntymäpäivät Yleinen
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.