Joulukonvehtien testailun aloittelua... :)
Kokeilin uutta Silikomartin silikonimuottia, jonka ostin Anttilasta. Tätä samaa muottia myydään myös nettikaupoissa. Silikonimuoteissa on se huono puoli kun sitä ei saa napautettua pöytää vasten, kuten kovamuovisia konvehtimuotteja. Konvehtien irrottaminen tahtoi olla vaikeaa kun konvehtikuoresta sain tehtyä tarpeeksi ohuen, mutta kun irroitin konvehteja niin kuori tahtoi mennä vähän rikki.
Täytteeksi tein karpalotäytteen. Tämä ohje riittää n.20 konvehtiin.
200g valkosuklaata
1 dl kermaa
50ml karpalosiirappia
20g kuivattuja karpaloita
1 rkl hunajaa
10g suolatonta voita
Rouhi valkosuklaa. Kiehauta kerma, siirappi ja hunaja. Kaada seos suklaan päälle. Lisää kuivatut karpalot ja huoneenlämpöinen voi.
Kuva täyteestä. Tästä näkee että kuorisuklaa on todella ohutta, hankala oli saada leikattua veitsellä kahtia.
sunnuntai, 23. marraskuu 2008
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.