Mmmmm....haluatko jotain oikein suklaista ja pehmeää? Nyt täytyy kyllä sanoa, että en ole aiemmin tehnyt näin ihania pienia suklaakakkuja. Selasin ulkomaisia nettisivuja, joista osui silmään tällainen ohje. Nämä olivat erittäin hyviä! Kakun sisusta oli valuvaa suklaamassaa täynnä. Pieni pala jäätelöä tai kermaa kruunaa tämän suklaaleivoksen.
Ohje oli kuppimitoissa, mutta laitan tähän ohjeen desimitoissa. Nämä ovat erittäin helppoja ja nopeita tehdä kun näitä ei tarvitse vatkata ollenkaan, pelkkä sekoitus riittää. Annoksesta tulee n. 7 kpl.
130g voita
100g tummaa suklaata
2,4 dl tomusokeria
2 kananmunaa
2 keltuaista
8 rkl vehnäjauhoja
Sulata voi ja suklaa keskenään. Lisää tomusokeri, sekoita tasaiseksi. Lisää kaksi kokonaista kananmunaa sekä kaksi keltuaista. Ja lopuksi vielä vehnäjauhot. Jaa massa vuokiin. Paista 220 asteessa n. 13 min. Massa ei ihan hirveästi kohoa uunissa, joten vuoat saa laittaa melko täyteen.
Kakut paistoin silikonisissa briossivuoissa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.