Peruskääretorttua päärynähillo ja valkosuklaakermatäytteellä.

4 kananmunaa

1½ dl sokeri

1½ dl vehnäjauhoja

½ dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahdon sekaan käsin sekoittaen. Kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 asteessa n.7 min. Kumoa paistunut pohja sokeroidun leivinpaperin päälle.

Täyte:

2½ dl kermaa

100g valkosuklaata

150g päärynähilloa

Sulata suklaa. Vaahdota kerma. Lisää kermavaahtoon jäähdytetty suklaa. Levitä päärynähillo jäähtyneen pohjan päälle. Levitä hillon päälle valkosuklaakerma. Kääri rullalle.