Peruskääretorttua päärynähillo ja valkosuklaakermatäytteellä.
4 kananmunaa
1½ dl sokeri
1½ dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi vaahdon sekaan käsin sekoittaen. Kaada leivinpaperilla vuoratulle pellille ja paista 200 asteessa n.7 min. Kumoa paistunut pohja sokeroidun leivinpaperin päälle.
Täyte:
2½ dl kermaa
100g valkosuklaata
150g päärynähilloa
Sulata suklaa. Vaahdota kerma. Lisää kermavaahtoon jäähdytetty suklaa. Levitä päärynähillo jäähtyneen pohjan päälle. Levitä hillon päälle valkosuklaakerma. Kääri rullalle.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.