Hyvää itsenäisyyspäivää!!

 

Itse keitetyllä mustikkamarmeladilla ja valkosuklaaganachella täytetty konvehti.

Osaan pääsi sisälle myös tummasuklaaganache.

Valkosuklaakuoriin meni suklaata 450g

Suklaan temperointiohjeet löytyy täältä

Konvehtien valmistuohjeet löytyy täältä

Täytteeksi tein mustikkamarmeladia. Marmeladiohje löytyy täältä. Tein 1/3 tuosta ohjeesta. Makuna käytin mustikkasosetta. Huomioi se kun keität marmeladin että seosta ei voi laittaa konvehtikuoriin ennen kuin seos on jäähtynyt. Jäähdytä huoneenlämmössä, ei jääkaapissa koska siellä se alkaa hyytymään. Täytin kuoret marmeladila puoleenväliin saakka, loppuosaan tein valkosuklaaganachen. Osan täytin kokonaan marmeladilla.

Valkosuklaaganache

100g valkosuklaata

50g kermaa

5 g suolatonta voita

Rouhi suklaa. Kiehauta kerma ja kaada suklaarouheen päälle. Sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi pehmeä voi ja sekoita.