Siskollani oli viime lauantaina häät. Tässä jotain kuvia ja ohjeita tarjoiluista. Leivoksen koko oli n. 5x5cm
Pohjana 3 munan suklaakääretorttupohja
Suklaamousse:
3 dl kermaa
1 prk mascarponejuustoa (225g)
3 liivatetta
120g tummaa suklaata
½ dl sokeria
vaniljasokeria
Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata suklaa. Sekoita marcarponejuuston sekaan sokeri, sulatettu ja jäähdytetty suklaa. Sulata liivatelehdet pieneen tilkkaan vettä ja kaada ohuena nauhana suklaa-juustomassan sekaan. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada massa pohjan päälle ja anna hyytyä n.2h.
Passionmousse:
2 dl kermaa
100g passionpyrettä (ostin tukusta, myytiin pakasteena)
2 liivatetta
½ dl sokeria
vaniljasokeria
Laita liivatelehdet kylmään veteen. Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahdon joukkoon sokeri, pyre ja sulatetut liivatelehdet. Kaada hyytyneen suklaamoussen päälle. Tasoita pinta. Anna hyytyä kylmässä n.2 h. Leikkaa leivoksiksi ja koristele.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.