Tätä kakkua tarjoiltiin myös valmistujaisissa. Koristeena on kermasta pursotettuja ruusuja (kerman värjäsin kaakaojauheella), viinimarjan lehtiä, hopeakuulia sekä pronssi"hilettä"

Nyt löytyi kakun ohje, joten tässäpä se olisi

pohja:

250g   suklaarusinoita

100g   pähkinärouhetta

 

1.täyte:

200g tumma suklaata, sulata

2       valkuaista, vaahdota

2 dl   kermaa, vaahdota

3       liivatetta

200   tuorejuustoa tms.

2      keltuaista

2 tl   vaniljasokeria

1 dl   sokeria

Vatkaa keltuaiset ja sokerit.

 

2.täyte:

2       liivatetta

2       valkuaista, vaahdota

1 dl    sokeria

1 rkl   vanilliinisokeria

3 dl  kermaa, vaahdota

150 g valkosuklaata, sulata