Viikonloppu kului mukavasti juhliessa ja vähän myös juhlien kakkuja tehdessä. Hääkakkujen suhteen toiveena oli yksinkertaisesti koristellut kakut, sileä kermakuorrutus ja pistepursotuksia. Koristekukiksi toiveena oli valkoista freesiaa. Täytetoiveena oli vadelmamousse, joten sitä löytyy kakkujen sisältä.

Kukat ja lehdet ovat sokerimassan ja karkkimassan sekoitusta. Kermakakkujen päälle koristeet kannattaa laittaa vasta juuri ennen tarjoilua. Koristeet kun eivät kestä kerman kosteutta, eli alkavat sulamaan. Kävin laittamassa koristeet näiden kakkujen päälle kesken juhlan, joten pysyivät siten hyvinä. Kukista laitan eri postauksen myöhemmin.

Kuvat on taas mitä on... :( Kiireellä kun pari kuvaa ottaa niin sen näkee sitten tässä, varjoja ja harmautta.