Toinen yritys fudgen keitossa, nyt eri ohjeella. Kiitos lukijoille ohjevinkeistä. Tein nämä Nigellan ohjeella, jotka onnistuivat. Näiden tekeminen oli helppo juttu. Kondensoitu maito auttoi, että ei tarvitse niin pitkään keitellä.

1 prk kondensoitua maitoa

150g maitosuklaata

200g tummaa suklaata

2 rkl voita

80g cashewpähkinöitä

Laita kattilaan paloiteltu suklaa, kondensoitu maito ja voi. Keitä hiljalleen niin pitkään että suklaa sulaa ja massasta tulee tasaista. Lisää rouhitut pähkinät. Kaada massa laakeaan astiaan (n.18x18cm). Laita kylmään kovettumaan. Leikkaa kovettunut levy kuutioiksi.

Cashewpähkinöiden tilalla voi käyttää mitä vaan pähkinöitä tai muita makua antavia aineita. Alkuperäisessä ohjeessa pähkinöitä laitettiin enemmän, mutta itse ajattelin tämän olevan sopiva määrä.

Fudget voi pakata sellofaaniseen pussukkaan ja antaa vaikka lahjaksi.