Sain olla valmistamassa kakkuja kakkubuffetiin. En olekaan aiemmin tehnyt tätä Schwarzwaldin kakkua, joten täytyi etsiä googlella ja reseptikirjoista ohjetta että millainen tämä kakku oikeastaan on. Muutaman kerran olen saanut syödä sitä. Ohjetta etsiessäni sain huomata että tästä kakusta on tosi monta eri ohjetta, joten en sitten tiennyt mikä on se aito ja oikea ohje, tai liekkö sellaista onkaan. Minulla on Maku-lehden reseptikirjanen, josta muokkasin itselleni ohjeen kakkuun. Kakun täytteenä on kirsikkahilloa sekä kermasta ja ranskankermasta tehty vaahto. Kostutus kirsikkamehulla.

Näiden kakkujen kanssa sain jännittää viimeiseen päivään asti että saanko tuoreita kirsikoita kakun päälle. Kirsikka-aika alkaa olla loppumassa. Kokeilin varalta myös pakastaa kirsikoita, mutta ne muuttui pakastuksen jälkeen tosi vetisiksi, joten niitä ei olisi voinut laittaa kerman päälle.