Tähän suklaakakkuun tein sacherpohjan, täytteenä suklaakreemi, kostutus sokerivedellä. Kakun pintaan laitoin ohuesti aprikoosimarmeladia eli aprikoteerasin kakun. Kuorrutus on suklaaganache.
tiistai, 6. heinäkuu 2010
tiistai, 6. heinäkuu 2010
Tähän suklaakakkuun tein sacherpohjan, täytteenä suklaakreemi, kostutus sokerivedellä. Kakun pintaan laitoin ohuesti aprikoosimarmeladia eli aprikoteerasin kakun. Kuorrutus on suklaaganache.
Kakkujen ja leivosten valmistusta työssä ja vapaa-aikana. Se mistä tykkää, sitä voi tehdä milloin vain. Blogin pitäminen on innostanut kokeilemaan kaikkea uutta ja joskus vähän erilaisempaa leivonnaista tai koristetta. Innostus kasvoi niin paljon että jatkoin opiskeluja ja suoritin kondiittorin ammattitutkinnon vuonna 2009. Kommentit ilahduttavat aina, joten jätä jälkesi kommenttilaatikkoon ja tule pian uudelleen!
Yhteydenotot:
kermaruusu @ gmail . com
Vantaa
KUVAT OVAT MINUN, JOTEN ETHÄN KOPIOI NIITÄ ILMAN LUPAA!!
Arvonta Gluteenittomat leivonnaiset Hyydytetyt kakut Jäädykkeet Karkit ja konvehdit Koulu Leivokset Makeat piirakat Marsipaani- ja sokerimassakoristeet Pienet suolaiset Pikeerikoristeet Pikkuleivät Piparityöt Pullat Sly Sokerikoristeet Suklaakoristeet Suolaiset piirakat Tarvikkeet Täytekakut Täytekakut: kihlajaiset, häät Täytekakut: ristiäiset Täytekakut: suklaa Täytekakut: syntymäpäivät Yleinen
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.