Mukavan työviikon päätteeksi alkoi tekemään mieli pullaa. Halusin tehdä tavallisia korvapuusteja sekä myös jotain erilaista pullaa. Kokeilu mielessä sekoitin vanilliinikreemijauheesta ja Dr.Oetkerin suklaavanukasjauheesta seoksen, jota laitoin pullan keskelle. Pullat koristelin vielä suklaaströsseliseoksella ja muutamalla toffeerakeella. Näistä tuli kyllä aika hyviä! :)

Perus pullataikina

1l vettä / maitoa

2 palaa hiivaa (100g)

3 kananmunaa

300g sokeria

300g voita / margariinia

2 rkl kardemummaa

2 tl suolaa

reilu 2 kg vehnäjauhoja

Valmista pullataikina. Anna taikinan kohota. Pyöritä taikinasta pyöreitä pullia. Anna kohota. Voitele kohonneet pullat, paina pienellä lasilla pullan keskelle kuoppa. Pursota tai annostele täytettä pullan keskelle. Paista 225´C.

Vanilliini-suklaatäyte: ( riittää n.15 pullan täytteeksi)

3 dl vettä

½ dl vanilliinikreemijauhetta

40g Dr.Oetker suklaavanukasjauhetta

Mittaa kulhoon kummatkin jauheet. Sekoita jauheet kylmän veden sekaan. Täytteeksi käy myös pelkkä suklaavanukasjauheesta valmistettu massa, koska vanukas kestää hyvin paistoa.

Koristelu:

Dr.Oetker suklaaströsseli