Vielä halutti tehdä mansikoista jotain hyvää. Tein jäädykettä. Itse jäädykekakku on vielä pakastimessa odottamassa sopivaa tarjoiluhetkeä, mutta kun massaa jäi vähän yli niin kaadoin sen vaan muoviastiaan ja laitoin pakastimeen. Siitä olikin mukava lusikalla kaapaista jäädykettä lasiin ja sekaan tuoreita mansikoita ja valkosuklaarouhetta. On aivan kuin mansikkajätskiä.
2 keltuiaista
3/4 dl sokeria
5 dl kermaa
2 tl vaniljasokeria
3½ dl mansikkapyrettä (-sosetta)
80g valkosuklaata
Vatkaa kerma vaahdoksia. Vatkaa keltuiaiset ja sokeri vaahdoksia. Yhdistä vaahdot. Lisää massaan mansikkapyre ja sulatettu valkosuklaa. Kaada massa vuokaan ja laita pakastimeen jäätymään.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.