150g voita
150g suklaata
5 valkuaista
½ dl tomusokeria
5 keltuaista
1½ dl tomusokeria
1½ dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Kostutus:
2 dl mehua (esim.omenamehua)
Täyte:
1 prk aprikoosimarmeladia
1½ dl kermaa
n.50g suklaata

Kuorrutus:
150g suklaata
1 dl kermaa

1. Sulata voi kattilassa. Paloittele joukkoon suklaa ja anna sen sulaa välillä sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä.
2. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon ½ dl siivilöityä tomusokeria ja jatka vatkaamista vielä hetki.
3. Vatkaa keltuaiset ja 1½ dl siivilöityä tomusokeria vaahdoksi. Kun vatkaat tässä järjestyksessä ei vatkaimia tarvitse pestä välillä.
4. Sekoita keltuais-sokerivaahtoon vielä juokseva suklaaseos sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilöiden.
5. Lisää lopuksi valkuais-sokeriseos ja sekoita sen verran, että aineet sekoittuvat.
6. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun pyöreään vuokaan (halk.22-24cm).
7. Paista 175 asteessa n.1 tunti.
Täyttö
1. Leikkaa kakku kolmeen osaan.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sekaan sulatettua suklaata.
3. Kostuta pohja, levitä marmeladia sekä kermaa joka väliin.
Kuorrutus.
1. Rouhi suklaa.
2. Kiehauta kerma ja kaada se rouhitun suklaan päälle. Sekoita tasaiseksi.
3. Kaada suklaa kakun pinnalle ja reunoille. Koristele.