3 dl        kermaa
4           kananmunaa
100 g     tomusokeria
2 tl        vaniljasokeria
3/4 dl   wiener nougat crushia
½ dl       marianne crushia
20 g      suklaata

Vaahdota kerma kevyesti.
Erottele keltuaiset valkuaisista.
Vaahdota keltuaiset, tomusokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi.
Vaahdota valkuaiset vaahdoksi.
Lisää crushit keltuaisvaahtoon. Yhdistä kaikki vaahdot keskenään.
Vuoraa esim. leipävuoka kelmulla. Kaada vuoan pohjalle hieman nougat crushia. Kaada massa vuokaan. Sulata suklaa. Kaada sulannut suklaa massan päälle, keskelle "viivaksi". Painele haarukalla suklaata vuoan sisälle. Laita vuoka pakastimeen jäätymään. Ota semifreddo puoli tuntia ennen tarjoamista jääkaappiin sulamaan. (Laitan kuvan myöhemmin)

Kakku tuli syötyä, mutta kuva jäi ottamatta... Koristelin kakun vadelmilla ja kinuskikastikkeella.