Eilen oli leipomispäivä... Karjalanpiirakoita on mukava tehdä jos kuoret saa "kaulittua" pastakoneella. Pulikkaa ei enää tarvitse. Kuvassa piirakat näyttävät kalpeilta, huonot värit kuvassa... :)

Kuoritaikina:
1 l      vettä
½ l      vehnäjauhoja
1,7 l   ruisjauhoja
10 tl   suolaa
½ dl    öljyä


Riisipuuroa keitin 3 litraa johon lisäsin 4 kananmunaa.
Kaulitse taikina n.7mm paksuiseksi levyksi. Ota juomalasilla painaen pyöreitä palasia. Säädä pastakone  2:lle. Veivaa lasilla otettu palanen kerran koneella läpi. Säädä kone 3:lle, käännä kerran kaulittu pala toisin päin ja veivaa pala koneen läpi. Levitä puuro ja rypytä. Annoksesta tulee n.70 isoa piirakkaa/n. 150 coctailpiirakkaa.