Nämä ovat sitten hyviä! :) Alkuperäinen ohje on Valiolta, itse olen sitä hieman muutellut.

Pohjana 3 munan tumma kääretorttupohja.

Täyte:
               mansikkahilloa
2½ dl      kermaa
2½ dl      mansikka-jogurttitäytettä (saa Valiolta 6 kg suurkeittiöpakkauksessa)

Kuorrutukseen tummaa suklaata

Kääretorttupohjasta otetaan pyöreitä paloja muotilla. Keskelle pursotetaan vähän mansikkahilloa.  Kermasta ja mansikka-jogurttitäytteestä tehdään kuohkea massa. Massaa pursotetaan pyöreän palan päälle. Laita leivokset hetkeksi jääkaappiin hyytymään. Kasta lopuksi suklaassa.



Tässä vähän erilainen versio mansikkapususta. Suklaaseen kastaminen meinaa olla melko työlästä joten yritin päästä vähemmällä kun tein jokaiselle reunalle "suklaalehden". :) Tulos ei ollut oikein hyvä...